De mensen bij

Van de Sanden en Peters Advocaten

Cees van de Sanden

Partner

Cees van de Sanden is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg op het snijvlak van bestuurs- en privaatrecht.

Cees werkt sinds 2007 met veel passie en plezier in de advocatuur. Hij startte zijn carrière bij NautaDutilh in Rotterdam waarna hij vervolgens bij Loyens&Loeff en AKD werkzaam was. In 2012 is hij gestart met zijn boutiquekantoor op het gebied van bestuurs- en privacyrecht. In 2016 heeft hij de krachten gebundeld met strafrechtadvocate Heleen Peters.

Voordat Cees in de advocatuur werkzaam werd, was hij jarenlang actief in de zakelijke dienstverlening en enige tijd als bestuurlijk-juridisch adviseur van de provincie Zuid-Holland.

 

Cees van de Sanden

Anderen complimenteren Cees met zijn grondige vakkennis, betrokkenheid, zorgvuldigheid, vasthoudendheid en omschrijven hem als goed luisterend en voortvarend. 

 

Heleen Peters

Partner

Heleen Peters is in 2005 aan de Universiteit Utrecht afgestudeerd in drie studierichtingen, te weten Privaatrecht, Economisch publieks- en bedrijfsrecht en Strafrecht.

Sinds 2006 is Heleen werkzaam in de advocatuur. Ze startte haar carriere in Rotterdam en ze heeft in 2016, samen met Cees van de Sanden, haar eigen advocatenkantoor opgericht. Heleen staat zowel prive- als rechtspersonen bij die worden verdacht van een strafbaar feit. Heleen richt zich hierbij met name op zaken waaraan een (groot) financieel of fiscaal aspect/belang is verbonden (waar onder ontnemingsvorderingen), een milieu-aspect is verbonden of aan zaken waarbij een jeugdige verdachte is betrokken. 

Heleen Peters

Anderen waarderen in Heleen haar betrokkenheid, directheid, eerlijkheid, creativiteit en bevlogenheid.

Heleen is direct bereikbaar via de email (peters@vdspadvocaten.nl) en op haar mobiele telefoon (06-31.660.881).