De mensen bij

Van de Sanden en Peters Advocaten

Cees van de Sanden

Partner

Cees van de Sanden is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg op het snijvlak van bestuurs- en privaatrecht.

Cees werkt sinds 2007 met veel passie en plezier in de advocatuur. Hij startte zijn carrière bij NautaDutilh in Rotterdam waarna hij vervolgens bij Loyens&Loeff en AKD werkzaam was. In 2012 is hij gestart met zijn boutiquekantoor op het gebied van bestuurs- en privacyrecht. In 2016 heeft hij de krachten gebundeld met strafrechtadvocate Heleen Peters.

Voordat Cees in de advocatuur werkzaam werd, was hij jarenlang actief in de zakelijke dienstverlening en enige tijd als bestuurlijk-juridisch adviseur van de provincie Zuid-Holland.

 

Cees van de Sanden

Anderen complimenteren Cees met zijn grondige vakkennis, betrokkenheid, zorgvuldigheid, vasthoudendheid en omschrijven hem als goed luisterend en voortvarend. 

Cees is direct bereikbaar via de email (vandesanden@vdspadvocaten.nl) en op zijn mobiele telefoon (06-4609 1671).

Heleen Peters

Partner

Heleen Peters is in 2005 aan de Universiteit Utrecht afgestudeerd in drie studierichtingen, te weten Privaatrecht, Economisch publieks- en bedrijfsrecht en Strafrecht.

Sinds 2006 is Heleen werkzaam in de advocatuur. Ze startte haar carriere in Rotterdam en ze heeft in 2016, samen met Cees van de Sanden, haar eigen advocatenkantoor opgericht. Heleen staat zowel prive- als rechtspersonen bij die worden verdacht van een strafbaar feit. Heleen richt zich hierbij met name op zaken waaraan een (groot) financieel of fiscaal aspect/belang is verbonden (waar onder ontnemingsvorderingen), een milieu-aspect is verbonden of aan zaken waarbij een jeugdige verdachte is betrokken. 

Heleen Peters

Anderen waarderen in Heleen haar betrokkenheid, directheid, eerlijkheid, creativiteit en bevlogenheid.

Heleen is direct bereikbaar via de email (peters@vdspadvocaten.nl) en op haar mobiele telefoon (06-31.660.881).

Robert Wannink

Advocaat

Robert is een zeer ervaren bestuursrechtadvocaat die zich heeft gespecialiseerd in ruimtelijk- en milieubestuursrecht. Hij is een open en plezierig persoon die met gerichte vragen snel tot de kern doordringt.

Norbert de Munnik

Adviseur

Norbert de Munnik is in Leiden afgestudeerd op het snijvlak van het straf- en bestuursrecht. Daarna heeft hij ruim 35 jaar gewerkt als advocaat (partner) bij NautaDutilh, aanvankelijk o.a. in het strafecht en later in het algemeen bestuursrecht. Zijn praktijk bestond uit het bestuursrecht in brede zin, milieurecht, ruimtelijke ordening, subsidierecht en enkele niches als bijvoorbeeld export controle en onderwijsrecht.
Hij is o.a.lid van de Vereniging Milieurecht Advocaten en heeft de Grotiusopleiding Bestuursrecht en de Specialisatieopleiding Strafrecht (Pompe Instituut) afgerond. Behalve als adviseur is Norbert ook werkzaam als raadsheer (plaatsvervanger) strafrecht bij het Gerechtshof Amsterdam.

Eveline Verbeek

Professional support lawyer

Eveline Verbeek studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en heeft zich sinds mei 2019 als Professional Support Laywer aan Van de Sanden & Peters Advocaten verbonden, waarbij zij het kantoor ondersteunt in de dagelijkse praktijk. Tijdens haar studie heeft Eveline juridische kennis opgedaan door zitting te hebben in een studievereniging, haar werk bij de Wetwinkel Amsterdam en door een aantal jaar als medewerker bij een Amsterdams advocatenkantoor werkzaam te zijn geweest. Binnen het recht ligt haar interesse in het bijzonder bij het bestuurs- en strafrecht.

David van de Sanden BSc

Business-developer

Naast zijn studie Mechanical Engineering aan de TU in Eindhoven werkt David part-time als business-developer bij kantoor. Hij monitort actuele ontwikkelingen in relevante branches zodat cliënten optimaal en up-to-date kunnen worden bijgestaan. Hij ontwikkelt nieuwe producten en diensten waarbij gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste technieken en inzichten. Naast zijn studie en werk is hij een zeer gedreven amateurgolfer.