Specialismen

Van de Sanden & Peters Advocaten is gespecialiseerd in het Bestuursrecht, Strafrecht en Privacyrecht.

Bestuursrecht

Van de Sanden & Peters Advocaten is gespecialiseerd in het adviseren en zo nodig procederen op het gebied van bestuursrechtelijke geschillen. Dit kunnen zowel algemene bestuursrechtelijke kwesties zijn, dan wel meer specifiek op het gebied van handhaving, of op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu of afvalverwerking. Hierbij kunt u zowel denken aan bestemmingsplannen, het aanvragen van een omgevingsvergunning of een last onder dwangsom of -bestuursdwang. Het kan daarbij zowel om grote- als om kleinere projecten gaan.

Strafrecht

Uzelf of uw onderneming wordt verdacht van een strafbaar feit? Dan is goede rechtsbijstand van zeer groot belang. Hierbij is het zeer belangrijk dat de advocaat op tijd om advies wordt gevraagd. Hierbij geldt: hoe eerder, hoe beter. Immers: beter schade voorkomen, dan achteraf de schade proberen te beperken! 

Van de Sanden & Peters Advocaten is ervaren en gedreven in het bijstaan van verdachten en het voeren van procedures. 

 

Privacyrecht

Privacy is een groot goed dat door de toegenoemen invloed van social media en zoekmachines als Google steeds vaker wordt bedreigd. Een dergelijke inbreuk kan grote gevolgen voor u hebben, zowel zakelijk als privé. Dat u echter niet machteloos bent in de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer blijkt uit de succesvolle zaken die Van de Sanden & Peters hebben gedaan tegen Google.